Ullan Grillillä ja vaalimökillä 29.3.2023

Ullan Grillillä 29.3.2023
Tukitiimiläiset Tiina, Minna ja Eki olivat auttamassa.
Lisa Wesin, Janne Ojala ja Maria Asunta.

Tänään Ullan Grillillä nautittiin makkaraperunoita. Aurinko muisti meitä paisteellaan ja paljon keskusteluja saimme käydä. Lämmin kiitos teille jokaiselle reippaalle 200, joiden kanssa saimme tänään kohdata.

Kiitos taas tukitiimiläisille Tiinalle, Minnalle ja Ekille, jotka ahkerasti kulkevat mukana. 🥰

Oman tapahtuman jälkeen poikkesimme myös Keskustorin vaalimökillä, jossa olikin Marialla upea tapahtuma.

Tarjouduimme apukäsiksi kahvinkeittoon ja sen tarjoiluun. Perusnaisissa on voimaa olla myös toisen vaalityön tukena. Kiitos Maria Asunta, kun saimme olla hetken apunasi.

Mökillä oli monia Perussuomalaisia ehdokkaita tavattavissa. Nyt jatketaan täysillä loppuun asti. Yhteistyössä on voimaa! 💛💙🇫🇮

Keskustorin vaalimökki 22.3.2023

Lisa ja Tiina vaalimökillä 22.3.2023

Tänään olimme vaalimökillä. Munkkeja maistui 1000kpl verran. 😋

Upea päivä suomalaisessa säässä. Kuvat jäivät vähälle, kun vaalimökillä hyvää vilinää riitti.

Lämmin kiitos vaalimökillä käyneille. Päivän mittaan on myös sadellut kuvia ja viestejä, kun ennakkoäänestys alkoi. Nöyränä teitä saan kiittää. 🙏😍

Illan puhteeksi Urjalaan vaihdettiin vielä uudet julisteet, kun vanha olikin ottanut jalat alleen..

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/lisa-wesin

Tampere, Tammelantorin Ullan Grilli 20.3.2023

Tukitiimiläiset kulkevat aktiivisesti tapahtumissa mukana.

Tänään syötiin makkaraperunoita Ullan Grillillä Tammelantorilla 😋

Väkeä kävi paljon, vaikka sää ei suosinut tapahtumaa. Makkaraperunat maistuivat ja vatsat kun olivat täynnä jaksoi väki ehdokastakin tentata.

Lämmin kiitos monista keskusteluista. 🙏🥰

Huomenna nähdään vaaliraveissa

Teivossa, klo 18! 😍👋

Minua voit äänestää numerolla 1️⃣6️⃣6️⃣ Pirkanmaan vaalipiirissä👇

• Akaa • Hämeenkyrö • Ikaalinen

• Juupajoki • Kangasala • Kihniö • Kuhmoinen • Lempäälä • Mänttä-Vilppula • Nokia • Orivesi • Parkano • Pirkkala • Punkalaidun • Pälkäne • Ruovesi • Sastamala • Tampere • Urjala • Valkeakoski • Vesilahti • Virrat • Ylöjärvi

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/edusk…/ehdokas/lisa-wesin

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#PS23

#Eduskuntavaalit23

#Eduskuntavaalit2023

#eduskuntavaalitapahtuma

#vaalitapahtuma

#tapahtuma

#Pirkanmaa

#Tampere

#Tammelantori

#Yhteistyössäonvoimaa

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra kiersi ehdokkaiden kanssa Pirkanmaalla

Tänään Perussuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiersi Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla ja mukana oli puolueen puheenjohtaja Riikka Purra. Puoluesihteeri Arto Luukkanen oli mukana myös Tampereella Tammelantorilla.

Keskusteluun nousi huoli Suomen taloudesta, joka on saatava korjattua. Velkarahalla emme voi elää. Lisäksi monia keskusteluita vammaispalvelulain tilanteesta, sekä ikäihmisten ahdingosta, kun joutuu miettimään ostaako lääkkeensä vai syökö esimerkiksi kaurapuuroa.

Hoitajien tilanne oli myös asia johon halutaan muutosta. Meidän tulee tehdä kaikki työ myös sen eteen, että tulevaisuudessakin saamme terveyspalveluja suomenkielellä.

Yrittäjien asemaan kaivattiin myös kevennyksiä. On aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, eli Suomi ja suomalaiset etusijalle päätöksiä tehdessä.

2.4 kannattaa siis äänestää muutosta. Äänestä Perussuomalaista!

Lämmin kiitos evästyksistä, tsempeistä, sekä monista keskusteluista.

Tampereen Tammelantorilla Sari Henriksson ja Lisa Wesin

Ylöjärvellä, Villen Kaupalla

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/edusk…/ehdokas/lisa-wesin

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#Yhteistyössäonvoimaa

#PS23

#Eduskuntavaalit2023

#Eduskuntavaalit23

#Pirkanmaa

#Tampere

#Ylöjärvi

#Nokia

#Pelastasuomi

Perussuomalaisia ehdokkaita oli tänään Hervannan torilla

Tampereen Perussuomalaiset jakoi 100 munakennoa ja suklaata.

Itseltäni lähti jakoon n. 80 Lissu-kassia reilussa tunnissa. Pipojakin kyseltiin, harmi ettei ollut tarpeeksi mukana.

Perussuomalaiset saivat kiitosta tehdystä kenttätyöstä.

Lämmin kiitos käydyistä keskusteluista ja evästyksistä tulevaan.

#Perussuomalaiset

#PerusLissu

#Perusnaiset

#Eduskuntavaalit23

#Eduskuntavaalit2023

#Pirkanmaa

#Hervanta

#PS23

#Yhteistyössäonvoimaa

Pirkanmaan Perussuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiertueella 18.2.2023

Tänään Pirkanmaalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiersi Tampereella, Kangasalla, Valkeakoskella ja Lempäälässä.

Lämmin kiitos monista keskusteluista. On 32 yötä ennakkoäänestyksen alkamiseen. Muistattehan ottaa mukaan vaaliuurnille kaverit ja naapuritkin. Äänestämällä saadaan muutos aikaan!

Ehdokkaisiin pääset tutustumaan täältä 👇

Eduskuntavaalit 2023 – Perussuomalaiset ehdokkaat

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#PS23

#Eduskuntavaalit23

#Eduskuntavaalit2023

#Pelastasuomi

#Pirkanmaa

#Tampere

#Kangasala

#Valkeakoski

#Lempäälä

Ystävänpäivänä iloa arkeen pikkupotilaille

Teemu-nallea ja Kristian Kuuselaa hymyilytti voitettu peli, joka päättyi lukemiin 8-0.

Arvostan jokaista vapaaehtoista työntekijää järjestökentällä, sillä pidän itsekkin tärkeänä tehdä vapaaehtoistyötä, joka on lähellä sydäntäni. Itse olen Kummien Tampereen vapaaehtoisissa mukana. Ystävänpäivänä saimme tuottaa jälleen kerran iloa pikkupotilaille Tapparan pelissä. Pikkupotilaat pääsivät halailemaan myös Teemu-nallea.

Näissä tapahtumissa tulee kiitollisuus siittä, kun lapset riemuitsee ja hymyilee. Sairauksista johtuen se hymy ei olekkaan aina arkipäivää näille pikkupotilaille ja perheille. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa. Ilo, riemu ja nauru raikasi.

Pirkanmaan Perussuomalaisten aluevaltuustoryhmä jalkautui tänään 112-päivänä Tampereelle, Keskustorille.

Keskustelua riitti paljon hyvinvointialueen asioista. Taksipalvelut nousivat esille, sekä esimerkkejä sateli tilanteista, kun taksi ei ole saapunut paikalle – vaikka oli tilattu.

Lisäksi monia huoletti tuleva ja miten rahat saadaan riittämään hyvinvointialueella. Terveysveroa ei kaivata jo kovien verotuksien päälle.

Keskusteluun nousi myös palomiesten, kuin VPK:n tulevaisuus, joka huoletti useampia.

Sairaanhoitajien työ on arvokasta, mutta hyvinvointialueelta odotetaan myös selkeitä tekoja arvostuksen eteen – kiitospuheet ei auta henkilöstöä jaksamaan.

Kehitysvammapoliklinikan surkea tilanne harmitti, kun vammaiset ihmiset jäävät paitsi tärkeistä palveluistaan arjessa. Asiaan toivottiin pikaista parannusta, jotta kehitysvammainenkin ihminen voisi saada lausunnon ajoissa ja sen myötä esimerkiksi pääsisi itsensä työllistämään, kun oikeat tukipalvelut ovat kunnossa ja ajantasalla.

Lasten neurologian yksikköön sateli kiitoksia perheiden kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Sekä niin monelta tuli toive, että asiat muistettaisiin rakentaa niin, että asiakas olisi keskiössä – eikä niin, että keskiössä olisi virkamiehet ja päättäjät.

Lämmin kiitos monista keskusteluista.

Pirkanmaan Perussuomalaisten aluevaltuustoryhmä jalkautui 11.2.2023 Tampereelle, Keskustorille

#PerusLissu

#Yhteistyössäonvoimaa

#Perussuomalaiset

#Hyvinvointialuepirkanmaa

#Hyvinvointialue

#Pirkanmaa

Eduskuntavaaliehdokkaita Tampereella, Linnainmaan Prismalla

Eilen kolme tuntia meni hujauksessa. Kiitos järjestäjille, mutta erityinen kiitos teille, jotka tulitte kanssamme keskustelemaan. Kertomaan kuulumisia, viestejä epäkohdista, viestejä tilanteista, kun asiat ovat hyvin. Lämmin kiitos aivan jokaiselle.

Keskustelua riitti yrittäjyydestä, sekä erityisesti pienyrittäjien asemasta. Sosiaali- ja terveyspalvelut nousivat myös suuresti keskusteluissa esille. Kansalaiset todella kokevat ja toivovat, että seuraavalla kaudella on asetettava oma kansa edelle päätöksien teossa.

Huolta nostaa kuntien, kaupunkien, kuin hyvinvointialueen ja valtion heikko taloustilanne johon toivotaan pitkän tähtäimen muutoksia, jotta tilanne saadaan kääntymään. Velkataakka painaa tavallisten kansalaistenkin hartioilla.

Translaki nousi myös keskusteluun ja huolta kannetaan lain epäkohdista ja kuinka moneen asiaan se tulevaisuudessa tuleekaan vaikuttamaan. Tuleeko muutos näkymään esimerkiksi lapsien ja nuorten terveydessä? Kun enään ei haluta julkisille liikuntapaikolle mennä, kun pukuhuoneen rauha rikkoutuu.

Elämisen nousevat kustannukset puhututti, kuin huoli nuorten kasvavasta päihdeongelmasta. Pisa-tuloksien romahtaminen puhututti, jonka myötä oppilaat ja opettajat uupuvat. Suomen koulutusjärjestelmä on todellisessa kriisissä.

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#PS23

#Suomalainenensin

#Pelastasuomi

#Eduskuntavaali2023

#Eduskuntavaalit23

#Pirkanmaa

Suomen Kuurosokeat ry:n paneeli 23.1.2023

Suomen Kuurosokeat ry:n paneelikeskustelussa tänään saimme keskustella tulkkauspalveluista ja lohduttomasta tilanteesta, kun tulkkeja ei saa oikea-aikaisesti, vaikka tekijöitä olisi, niin päätöksiä tulkille voidaan kuitenkin rajoittaa. Ajatelkaa, että kuurosokea ihminen voi saada tulkin mukaan töihin, mutta EI työpäivän jälkeen kauppaan, riippuen siis saadusta päätöksestä.

Paneelikeskustelussa esiin nousi myös Kelan palveluiden kilpailuttaminen, joka on asiakkaalle raskas prosessi. Asiakas joutuu pahimmassa tapauksessa kierteeseen, kun tulkit vaihtuu ja ei ole arkeen sanoittajaa, jotta edes ulkoilu onnistuisi turvallisesti.

Lisäksi keskustelimme, YK:n vammaissopimuksesta, joka tulisi mielestäni ottaa jo huomioon lainsäädäntöä tehtäessä, jolloin niitä automaattisesti jo noudatettaisiin ja monta syrjivää asiaa poistuisi yhteiskunnastamme.

Vammaispalvelulain uudistus ja sen epäkohdat mm. +65-vuotiaat nousivat keskusteluun, sekä kuinka moni jäisi haavoittuvaan asemaan.

Apuvälineiden oikea-aikainen saanti on vaikeaa. Yleisöstä kerrottiin esimerkki, kun oli vuoden joutunut odottamaan kuulolaitetta. Hän kysyikin, onko ihmisarvoista elämää olla vuosi kuulematta mitään? EI OLE! Toimivat apuvälineet ovat välttämättömiä vammaisen henkilön itsenäisyydelle, yhdenvertaisuudelle ja osallisuudelle. Apuvälineet tukevat myös liikkumisen esteettömyyden tavoitetta.

Se on arvovalinta laitetaanko rahaa ulkomaille kehitysapuun vai oman kansan tarpeisiin. Minulle menee edelle oma kansa!

Kuurosokeiden arkea on yhteiskunnassamme selkeästi rajoitettu, kuten monen muunkin erityisryhmän.

Maassamme on tilanne, kun ihmisiä jää jopa heitteille, kun sosiaalihuolto- ja vammaispalvelulain mukaiset taksipalvelut eivät toimi ja ole saavutettavissa.

On aika tehdä muutos ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen!

Hoidetaan oma kansa ensin. 💛💙🇫🇮

Lämmin kiitos paneelin järjestäjille Suomen Kuurosokeat ry:lle, sekä juontajalle Milla Lindhille.

#Kuurosokeat

#Vammaispalvelu

#Tulkki

#Tulkkauspalvelu

#Avustaja

#Suomalainenensin

#PerusLissu

#Perussuomalaiset