Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra kiersi ehdokkaiden kanssa Pirkanmaalla

Tänään Perussuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiersi Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla ja mukana oli puolueen puheenjohtaja Riikka Purra. Puoluesihteeri Arto Luukkanen oli mukana myös Tampereella Tammelantorilla.

Keskusteluun nousi huoli Suomen taloudesta, joka on saatava korjattua. Velkarahalla emme voi elää. Lisäksi monia keskusteluita vammaispalvelulain tilanteesta, sekä ikäihmisten ahdingosta, kun joutuu miettimään ostaako lääkkeensä vai syökö esimerkiksi kaurapuuroa.

Hoitajien tilanne oli myös asia johon halutaan muutosta. Meidän tulee tehdä kaikki työ myös sen eteen, että tulevaisuudessakin saamme terveyspalveluja suomenkielellä.

Yrittäjien asemaan kaivattiin myös kevennyksiä. On aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, eli Suomi ja suomalaiset etusijalle päätöksiä tehdessä.

2.4 kannattaa siis äänestää muutosta. Äänestä Perussuomalaista!

Lämmin kiitos evästyksistä, tsempeistä, sekä monista keskusteluista.

Tampereen Tammelantorilla Sari Henriksson ja Lisa Wesin

Ylöjärvellä, Villen Kaupalla

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/edusk…/ehdokas/lisa-wesin

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#Yhteistyössäonvoimaa

#PS23

#Eduskuntavaalit2023

#Eduskuntavaalit23

#Pirkanmaa

#Tampere

#Ylöjärvi

#Nokia

#Pelastasuomi

Invalidiliiton 85-vuotisjuhlakiertue Tampereella

Aamu alkoi radionauhoituksilla, josta suuntasin juhlimaan Invalidiliiton 85-v. juhlavuotta kakkukahvien ja keskustelun merkeissä.

Pyörätuolitanssiesityksessä loistivat Karl Andersson ja Hanna Ihantola.

Musiikista vastasi Hannele Juutinen Band, joka sai väen myös tanssimaan lavalle.

Lämpimät onnittelut upeista vuosista Invalidiliitto!

Upea päivä tärkeiden asioiden äärellä.

Lämmin kiitos Kari Pajarinen ja Akaan kaupunki hunajasta, sekä myös lämmin kiitos käydyistä keskusteluista aivan jokaiselle, kuin myös viesteistä ja tsempeistä.

Paneelin keskustelijat olivat Pirkanmaan neljästä suurimmasta puolueesta: Kari-Matti Hiltunen (KOK), Tuula Petäkoski-Hult (SDP), Eleanora Mäkinen (Vas.) ja Lisa Wesin (PS), sekä aktiiveja Invalidiliitosta: Kari Pajarinen (Akaan Seudun Invalidien varapuheenjohtaja) ja Pinja Eskola (aktivisti ja vaikuttaja). Keskustelua johdattelee järjestöasiantuntija Milla Ilonen.

#Invalidiliitto85

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#Yhteistyössäonvoimaa

#Erilainenyhtäarvokas

Perussuomalaisia ehdokkaita oli tänään Hervannan torilla

Tampereen Perussuomalaiset jakoi 100 munakennoa ja suklaata.

Itseltäni lähti jakoon n. 80 Lissu-kassia reilussa tunnissa. Pipojakin kyseltiin, harmi ettei ollut tarpeeksi mukana.

Perussuomalaiset saivat kiitosta tehdystä kenttätyöstä.

Lämmin kiitos käydyistä keskusteluista ja evästyksistä tulevaan.

#Perussuomalaiset

#PerusLissu

#Perusnaiset

#Eduskuntavaalit23

#Eduskuntavaalit2023

#Pirkanmaa

#Hervanta

#PS23

#Yhteistyössäonvoimaa

Pirkanmaan Perussuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiertueella 18.2.2023

Tänään Pirkanmaalaisia eduskuntavaaliehdokkaita kiersi Tampereella, Kangasalla, Valkeakoskella ja Lempäälässä.

Lämmin kiitos monista keskusteluista. On 32 yötä ennakkoäänestyksen alkamiseen. Muistattehan ottaa mukaan vaaliuurnille kaverit ja naapuritkin. Äänestämällä saadaan muutos aikaan!

Ehdokkaisiin pääset tutustumaan täältä 👇

Eduskuntavaalit 2023 – Perussuomalaiset ehdokkaat

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#PS23

#Eduskuntavaalit23

#Eduskuntavaalit2023

#Pelastasuomi

#Pirkanmaa

#Tampere

#Kangasala

#Valkeakoski

#Lempäälä

Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaari 15.2.2023

Olin mukana Helsingissä kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa. Teemana olivat kriisit ja selviytyminen. Oli upea päivä hienossa porukassa.

Presidentti Tarja Halonen muistutti seminaarissa, että se työ, jota luottamushenkilöt tekee päivittäin, viikottain, kuukausittain ja vuosittain, niin se on se unelma, jonka puolesta ihmiset jaksavat ylitse sen huonommankin ajan.

#Kaks

#Seminaari

#PerusLissu

Ystävänpäivänä iloa arkeen pikkupotilaille

Teemu-nallea ja Kristian Kuuselaa hymyilytti voitettu peli, joka päättyi lukemiin 8-0.

Arvostan jokaista vapaaehtoista työntekijää järjestökentällä, sillä pidän itsekkin tärkeänä tehdä vapaaehtoistyötä, joka on lähellä sydäntäni. Itse olen Kummien Tampereen vapaaehtoisissa mukana. Ystävänpäivänä saimme tuottaa jälleen kerran iloa pikkupotilaille Tapparan pelissä. Pikkupotilaat pääsivät halailemaan myös Teemu-nallea.

Näissä tapahtumissa tulee kiitollisuus siittä, kun lapset riemuitsee ja hymyilee. Sairauksista johtuen se hymy ei olekkaan aina arkipäivää näille pikkupotilaille ja perheille. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa. Ilo, riemu ja nauru raikasi.

Pirkanmaan Perussuomalaisten aluevaltuustoryhmä jalkautui tänään 112-päivänä Tampereelle, Keskustorille.

Keskustelua riitti paljon hyvinvointialueen asioista. Taksipalvelut nousivat esille, sekä esimerkkejä sateli tilanteista, kun taksi ei ole saapunut paikalle – vaikka oli tilattu.

Lisäksi monia huoletti tuleva ja miten rahat saadaan riittämään hyvinvointialueella. Terveysveroa ei kaivata jo kovien verotuksien päälle.

Keskusteluun nousi myös palomiesten, kuin VPK:n tulevaisuus, joka huoletti useampia.

Sairaanhoitajien työ on arvokasta, mutta hyvinvointialueelta odotetaan myös selkeitä tekoja arvostuksen eteen – kiitospuheet ei auta henkilöstöä jaksamaan.

Kehitysvammapoliklinikan surkea tilanne harmitti, kun vammaiset ihmiset jäävät paitsi tärkeistä palveluistaan arjessa. Asiaan toivottiin pikaista parannusta, jotta kehitysvammainenkin ihminen voisi saada lausunnon ajoissa ja sen myötä esimerkiksi pääsisi itsensä työllistämään, kun oikeat tukipalvelut ovat kunnossa ja ajantasalla.

Lasten neurologian yksikköön sateli kiitoksia perheiden kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Sekä niin monelta tuli toive, että asiat muistettaisiin rakentaa niin, että asiakas olisi keskiössä – eikä niin, että keskiössä olisi virkamiehet ja päättäjät.

Lämmin kiitos monista keskusteluista.

Pirkanmaan Perussuomalaisten aluevaltuustoryhmä jalkautui 11.2.2023 Tampereelle, Keskustorille

#PerusLissu

#Yhteistyössäonvoimaa

#Perussuomalaiset

#Hyvinvointialuepirkanmaa

#Hyvinvointialue

#Pirkanmaa

Eduskuntavaaliehdokkaita Tampereella, Linnainmaan Prismalla

Eilen kolme tuntia meni hujauksessa. Kiitos järjestäjille, mutta erityinen kiitos teille, jotka tulitte kanssamme keskustelemaan. Kertomaan kuulumisia, viestejä epäkohdista, viestejä tilanteista, kun asiat ovat hyvin. Lämmin kiitos aivan jokaiselle.

Keskustelua riitti yrittäjyydestä, sekä erityisesti pienyrittäjien asemasta. Sosiaali- ja terveyspalvelut nousivat myös suuresti keskusteluissa esille. Kansalaiset todella kokevat ja toivovat, että seuraavalla kaudella on asetettava oma kansa edelle päätöksien teossa.

Huolta nostaa kuntien, kaupunkien, kuin hyvinvointialueen ja valtion heikko taloustilanne johon toivotaan pitkän tähtäimen muutoksia, jotta tilanne saadaan kääntymään. Velkataakka painaa tavallisten kansalaistenkin hartioilla.

Translaki nousi myös keskusteluun ja huolta kannetaan lain epäkohdista ja kuinka moneen asiaan se tulevaisuudessa tuleekaan vaikuttamaan. Tuleeko muutos näkymään esimerkiksi lapsien ja nuorten terveydessä? Kun enään ei haluta julkisille liikuntapaikolle mennä, kun pukuhuoneen rauha rikkoutuu.

Elämisen nousevat kustannukset puhututti, kuin huoli nuorten kasvavasta päihdeongelmasta. Pisa-tuloksien romahtaminen puhututti, jonka myötä oppilaat ja opettajat uupuvat. Suomen koulutusjärjestelmä on todellisessa kriisissä.

#PerusLissu

#Perussuomalaiset

#Perusnaiset

#PS23

#Suomalainenensin

#Pelastasuomi

#Eduskuntavaali2023

#Eduskuntavaalit23

#Pirkanmaa